Nieuws

‹ vorige Terug naar lijst ^ volgende ›

  • Vacature Regionaal Adviseur HuisartsenService Noord Nederland

    Vacature Regionaal Adviseur HuisartsenService Noord Nederland

    HuisartsenService, 15 december 2020

    Wij zoeken voor 32 uur een daadkrachtige collega met een passie voor de zorg die als gedreven ondernemer in de regio Noord Nederland een échte gesprekspartner kan zijn van de verschillende zorgprofessionals in de huisartsenpraktijk. De Adviseur HuisartsenService is een proactief mens met een hart voor de eerstelijnszorg, zorg waarin de patiënt in de eigen, vertrouwde omgeving de juiste ondersteuning op het juiste moment kan ontvangen.

Wat bieden wij ?

Wij bieden jou een fijne, dynamische, interessante en veilige werkomgeving waarin jij succesvol kunt zijn. Je komt terecht in een hecht team waarin jij welkom bent. Uiteraard bieden we jou een leaseauto, een laptop en een smartphone zodat jij je werk goed kunt uitvoeren.

Wie zijn wij ?

HuisartsenService is een onafhankelijke partner voor de huisartsenpraktijk. Wij zoeken samen met de zorgprofessionals in de praktijk zorgvuldig naar oplossingen die aansluiten bij een specifieke behoefte. Daarnaast verzamelen en delen wij informatie uit de medische- en farmaceutische industrie die van belang kan zijn voor de eerstelijnszorg. Hierdoor zijn wij een persoonlijke organisatie die écht iets kan betekenen voor onze gesprekspartners in de huisartsenpraktijk. Van de doktersassistente tot de huisarts, iedereen binnen de praktijk levert immers een waardevolle bijdrage aan de zorg richting de patiënt.  

Wie ben jij ?

Degene die goed binnen ons team past is een oprechte, gedreven en positieve persoonlijkheid die voor al onze stakeholders in de eerstelijnszorg een makkelijk benaderbaar mens is en een gelijkwaardige gesprekspartner kan zijn. Het woord ‘eigenaarschap’ past je als een oude schoen en communicatief gezien sta je als een huis. In vorige banen heb jij jezelf als persoon op de kaart gezet. Jouw inzet werd geprezen en je wordt nog steeds gemist. Jij woont bij voorkeur in, of in de buurt van, Zwolle.

Wat kan je ?

Jij kan als geen ander een échte verbinding maken met alle verschillende persoonlijkheden in de zorg. Je voelt je op je gemak in een dynamische omgeving en je komt in een gesprek makkelijk tot de kern. Je bent in staat de informatie uit je rugzak op doeltreffende wijze op het juiste moment in te zetten. Jij doet dat door goed te luisteren met je voelsprieten op scherp. Jij bent een doorpakker!   Na je gesprek voel je jouw verantwoordelijkheid en zorg je voor een correcte administratie in ons relatie management systeem. Je bent in staat om je, als het even niet lukt, kwetsbaar op te stellen en je collega’s om hulp te vragen. Zij doen dit ook bij jou want openheid en ‘samen sterk’ zit stevig in onze bedrijfscultuur verankerd.

Jouw achtergrond is :

- Bij voorkeur (para-)medisch, óf… je neemt nieuwe ((para-)medische) kennis bewezen makkelijk op.     We nodigen mensen zonder (para-)medische achtergrond dan ook van harte uit te solliciteren     - Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als professionele, gelijkwaardige gesprekpartner       - Je bent ofwel HBO geschoold ofwel hebt dit niveau bereikt door levenservaring       In de sollicitatie procedure zien wij graag de mens achter de persoon, gecombineerd met de gewenste kennis en ervaring, bij je terug.

Reageren ? Meer info ?

Krijg jij positieve energie van deze vacature? Stuur dan je CV mét motivatie naar Petra Makkinje

petra.makkinje@medwaybv.nl.

 

Wil je eerst wat meer weten over deze baan, aarzel dan niet contact met ons te zoeken.

Telefoon  : 033-2471171