Nieuws

‹ vorige Terug naar lijst ^ volgende ›

  • 24/7 Uw luchtkwaliteit verbeteren

    24/7 Uw luchtkwaliteit verbeteren

    Hoevenaars, 06 oktober 2020

    De afgelopen maanden heeft Corona een behoorlijke verandering aangebracht in ons dagelijks doen en laten. We zijn ons allemaal meer bewust geworden van contact en luchtstromingen, waardoor er ook angst is ontstaan. Uit angst voor besmetting stellen sommige patiƫnten hun bezoek aan een arts of specialist uit, wat op termijn grote gevolgen kan hebben.

UV-C Technologie

Om een bezoek veiliger te maken, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van UV-C technologie. Deze technologie heeft bewezen effectief te zijn bij het neutraliseren van gevaarlijke micro-organismen en verkleind hiermee de kans op de verspreiding van ziektes. Op deze manier kunnen patiƫnten uw praktijk weer met een gerust hart bezoeken.

Panelen van Vidashield

De panelen van Vidashield worden al jaren toegepast in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Door hun jarenlange ervaring en wetenschappelijk uitgevoerde onderzoeken is dit product de aangewezen oplossing, niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. 

UV-C desinfectie luchtbehandelingssysteem

Het UV-C desinfectie luchtbehandelingssysteem bestaat uit een gesloten unit, welke naadloos in ieder systeemplafond van een wachtkamer, spreekkamer of behandelruimte gemonteerd kan worden zonder ingrijpende verbouwing. Doordat de zuivering in een afgesloten unit plaatsvindt, kan het systeem 24/7 zijn werking doen op de momenten waarop er bezoekers of medewerkers aanwezig zijn.

Meer informatie

Wenst u meer informatie over dit product, neem dan eens een kijkje op www.hoevenaars-uvc.nl

Website Hoevenaars