Patiëntenmaterialen

PRODUCTEN EN MATERIALEN

Lees hier meer over diverse producten en materialen. 

Huisartsenserviceshop

Huisartsenserviceshop

Medische artikelen voor particulieren, (huis)artsen en (verpleeg)instellingen bestelt u eenvoudig en vooral voordelig op huisartsenserviceshop.nl. De shop waar u terecht kunt voor zowel steriele artikelen, wegwerp scheermesjes evenals hulpmiddelen zoals afvalbakken, een verbandkoffer A, naaldcontainers en urinebekers. De komende maanden zal deze shop aangevuld worden met artikelen die u als gebruiker eenvoudig kunt bestellen en afrekenen, meestal de volgende dag in huis.

U kunt bij ons terecht voor uw dagelijks nodige verpleegartikelen en medische hulpmiddelen. Constant wordt ons assortiment aangevuld met nieuwe producten en aanbiedingen op elk gebied: voordelige desinfecterende gel, gunstig geprijsd onderzoekspapier, zeer effectieve histofreezers. U zegt het maar. Vindt u niet wat u zoekt:

Een mail naar info@huisartsenserviceshop.nl is voldoende om ons direct aan het werk te zetten. 

Ga naar de webshop

Mijn Astma: Help uw patiënt bij het verbeteren van astma contole.

Mijn Astma: Help uw patiënt bij het verbeteren van astma contole.

Wilt u meer informatie over MijnAstma, klik dan hier: Ongetwijfeld herkent u het beeld van astmapatiënten die hun ziekte niet onder controle hebben.Zij gebruiken weliswaar medicijnen, maar zouden zich veel beter kunnen voelen als hun behandeling nog beter op hun ziektebeeld zou kunnen worden afgestemd. Zij hebben geleerd met hun ziekte en de bijbehorende beperkingente leven, terwijl ze ook nagenoeg klachtenvrij door het leven zouden kunnen gaan. Dat realiseert niet iedereen met astma zich. Voor u als zorgverlener kan het lastig zijn om voldoende grip op deze patiënten te krijgen en te zorgen dat ze een betere kwaliteit van leven krijgen. MijnAstma kan u hierbij helpen.

MijnAstma is ontwikkeld door GlaxoSmithKline in samenwerking met experts. 

Wilt u meer informatie over MijnAstma, klik dan hier: 

 

 

BG star

BG star

BG Star en iBG Star:

Twee bloedglucosemeters voorzien van de meest innovatieve technologie van de 21e eeuw. Lees hieronder het interview met Jouke van der Molen welke is verschenen in MedPoint 2 -2012.

Jouke van der Molen is een diabetesdeskundige.

LLLees 

www.bgstar.nl

medpoint_122_p3435.pdf

Insujet

Insujet

De InsuJet? is een innovatief naaldloos toedieningsysteem voor insuline. Effectief, betrouwbaar en veilig toedienen van insuline zonder gebruik te maken van een naald is nu mogelijk met de InsuJet?. 

http://www.insujet.nl/

insujet_patienten_folder.pdf