Nascholing voor Huisartsen en Eerste lijns zorg

Bekijk en lees hieronder diverse nascholingen.

Als u meer informatie over desbetreffende nascholing of aanbieder wilt, klikt u op de link onderaan in de tekst. U wordt dan doorgelinked naar hun website.

Daar kunt u zich dan aanmelden.

Tweedaagse nascholing voor huisartsen

Ook in 2014 is het de nascholingscommissie opnieuw gelukt om een kwalitatief hoogwaardig, huisartsgeneeskundig relevant en gevarieerd programma samen te stellen. Deze tweedaagse cursus onderscheidt
zich al jaren van andere scholingen door het gevarieerde vakinhoudelijke programma en de ruime mate van intercollegiale contacten. Tijdens de tweedaagse nascholingen wordt u over gemiddeld tien verschillende onderwerpen bijgeschoold door veelal specialisten werkzaam in de tweede lijn.

In 2014 worden er ook tweedaagse nascholingen georganiseerd op vrijdag/zaterdag en zijn er tevens nieuwe locaties aan het programma toegevoegd. Wij willen u dan ook graag uitnodigingen deel te nemen aan de tweedaagse nascholingen voor huisartsen. Wat dacht u van Château Holtmühle? Het hotel is een middeleeuwse kasteel met authentieke slotgracht en romantische hotelkamers. In het landelijke groen van dit schitterende hotel in Tegelen ontdekt u het geheim van het goede leven tijdens uw verblijf. Of het Bilderberg Europa Hotel, in Scheveningen. Dé Nederlandse badplaats dichtbij Den Haag, bekend om haar brede boulevard en het beroemde AFAS Circustheater. Maar ook de vertrouwde locaties als kasteel Vaalsbroek in Vaals en het Grand Hotel de l?Empereur te Maastricht zullen niet ontbreken.

Het programma op beide cursusdagen wordt rond 16.30 uur afgerond en is goed voor 11 accreditatiepunten per weekend welke worden aangevraagd bij het College van Accreditatie Huisartsen van de KNMG. Hieronder vindt u alle data en locaties. Links in het menu vindt u de verschillende progamma?s. Wij hopen u te mogen begroeten op de nascholingstweedaagse voor huisartsen.

Kosten?
De kosten voor deelname bedragen ? 265,- per nascholing. In de kosten is het volgende inbegrepen: koffie/thee, lunches, diner, overnachting, ontbijt en cursusmateriaal. Deze kosten betaalt u middels een eenmalige machtiging. Tot vier weken voor de nascholing kunt u uitsluitend schriftelijk/via e-mail annuleren.

Accreditatie?
Accreditatie wordt aangevraagd voor 11 uur bij het College voor Accreditering Huisartsen van de KNMG.

Data en locaties

Zaterdag 17 en zondag 18 mei 2014
Egmond: Hotel Zuiderduin
 

Vrijdag 27 en zaterdag 28 juni 2014
Scheveningen: Bilderberg Europa Hotel
 

Zaterdag 6 en zondag 7 september 2014
Vlissingen: Golden Tulip Westduin
 

Zaterdag 27 en zondag 28 september 2014
Noordwijk: Golden Tulip Noordwijk Beach
 

Zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2014
Vaals: Kasteel Vaalsbroek

Zaterdag 1 en zondag 2 november 2014
Garderen: Residence Groot Heijdenborgh

Vrijdag 28 en zaterdag 29 november 2014
Maastricht: Grand Hotel L'empereur

Zaterdag 13 en zondag 14 december 2014
's-Hertogenbosch: Hotel Central Golden Tulip

 

lees hier alle nascholingen van health Investment